Kollektioner: ARENSBAK

ARENSBAK

Gastrofysikkens verden byder på en spændende, men genkendelig, oplevelse med Arensbak proxie wines.
Fra den røde og hvide vin til de klassiske champagnebobler, tilbyder Arensbak den samme oplevelse, som traditionel vin kan tilbyde; samme eftersmag, samme syre og samme hygge, som resulterer i én af de mest vinøse oplevelser, og ofte med et lille twist som pink peber og skovfrugter

ARENSBAK 'PROXIE WINES'

Arensbak har dybe rødder i København og stammer fra byens gastronomiske scene og dens engagement i kulinarisk innovation, fejring af lokale smagsoplevelser og den nye nordiske bevægelse.

Arensbak har skabt en velsmagende og kompleks oplevelse uden alkohol, hvor de bygger smagsoplevelserne fra bunden og presser grænserne for smag gennem fermentering. De fine dråber fra deres 'proxie wines' er fremstillet af sommelier Emilie Øst-Jacobsen og gastrofysiker Bram Kerkhof.

RÅHED OG KOMPLEKSITET KENDT FRA NATURVIN

Arensbaks vin er fremstillet uden kompromiser med hensyn til smag. De bruger videnskab, fermentering og utraditionelle ingredienser til at skabe en vinøs smagskompleksitet. De naturlige tanniner og tørhed stammer fra omhyggeligt udvalgte teer og ved lagring med eg.

Dråberne fra Arensbak er dobbeltfermenteret, hvilket resulterer i en velsmagende fermenteret smag, der er infuseret med hele botaniske ingredienser og naturlige rå ingredienser. Et lækkert, alkoholfrit vin-alternativ, skabt uden nogen kompromiser med hensyn til smag.

RIG PÅ SMAG UDEN ALKOHOL

Arensbaks vin er perfekt at nyde sammen med mad. Det er skabt til at løfte den kulinariske oplevelse.

Valget af te, fermenteringsteknikker, ingredienser og konservering er alle afgørende elementer i udviklingen af de naturlige tanniner, fylde og syre, der findes i Arensbak. Som resultat får du den lange, runde eftersmag og en velafbalanceret tørhed - perfekt til middagsoplevelsen og et fremragende alkoholfrit vin-alternativ.